Losse Energetische behandeling

ERVAAR WAT ENERGIE WERK VOOR JE KAN DOEN OM DICHTER BIJ JEZELF TE KOMEN

Wat is een energetische behandeling?

JOUW ZELFHELEND VERMOGEN VAN JE LICHAAM WORDT GEACTIVEERD en JE SYSTEEM WORDT TERUG IN BALANS GEBRACHT

Bij een energetische behandeling werk ik met de principes van Reiki, magnetiseren en aura- en chakrahealing. Ik werk hierbij met universele levensenergie en ik geef deze energie door. Energie stroomt namelijk overal. Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van deze universele levensenergie die wordt door gegeven via de handen. Ik leg mijn handen op of boven het lichaam. De energie stroomt daar naartoe waar het nodig is. Het ondersteunt en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Er komt extra energie in het lichaam en het lichaam gebruikt deze om te herstellen of ik verwijder juist overtollige, negatieve energie. Het werkt door op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Door je levenservaring kunnen er diverse blokkades ontstaan op deze niveaus. De behandeling helpt om deze blokkades op te heffen en de energie weer te laten stromen.

Het is fijn om een energetische behandeling te mogen ontvangen op het moment dat je bijvoorbeeld een vol hoofd ervaart, veel nadenkt, het gevoel hebt vast te zitten, negativiteit ervaart, last hebt van vastzittende schouders, emoties van anderen snel overneemt of diepe ontspanning wilt ervaren. 

Boek een energetische behandeling om je lichaam de kans te geven op emotioneel, mentaal of fysiek niveau te gaan herstellen. De behandeling in combinatie met mijn afstemming op wat er bij jou naar boven mag komen en aandacht mag krijgen, mag jou gaan helpen om weer dichter bij jezelf te komen. ✨

{

 “Jouw energie is warm en liefdevol. Je bent krachtig en intuïtief.”‘
– Trainer Reiki opleiding – 

Je kunt een energetische behandeling inzetten om meer rust en ontspanning te gaan ervaren. Maar bijvoorbeeld ook om je hoofd leeg te maken, meer innerlijke rust te ervaren, focus en helderheid voor jezelf te creëren.  

 

Heb je er de behoefte aan om je rustiger en energieker te voelen en je energie weer te voelen stromen?

BOEK EEN ENERGETISCHE BEHANDELING VOOR JEZELF

Dit kan je bijvoorbeeld helpen om:

Meer ontspanning te ervaren

Minder overprikkeld te zijn

Meer focus te hebben

Meer rust te ervaren in je hoofd

In het hier en nu te zijn

Helderheid te creëren

Hoofdpijn te verminderen, of andere lichamelijke pijntjes

Meer controle te hebben over je emoties

Minder spanning, stress en angst te ervaren

Bezig te zijn met die thema’s die op dat moment aandacht nodig hebben

Ik heb van Ellen een reiki behandeling op afstand mogen ervaren. Na de behandeling voelde ik rust en ontspanning. Ellen voelt feilloos aan wat er speelt en zet je hiermee aan het denken. Ze deelt haar gedachten en gevoelens. Deze zijn erg herkenbaar. De voor- en achteraf getrokken kaarten zijn een mooie toevoeging aan de sessie. Dankjewel Ellen!

– Cathelijn –

Kies voor een losse Energetische Behandeling

Wil je graag kennis maken met een energetische behandeling of voel je de behoefte voor een energetische behandeling? Dan kun je kiezen voor een losse behandeling.  Wil je meer en echt aan de slag gaan met jezelf voor een meer duurzaam resultaat? Kies dan voor het Energetisch Traject.

?

“Bedankt!!! Ik blijf nog even zitten. Heerlijk ontspannen. Mijn neus is ineens open en mijn hoofdpijn is minder. Ik heb toch lekker geslapen. Voel me zo fijn!!!!”

– Vanessa –

“Na de reiki-behandeling voelde ik me een stuk rustiger en merkte ik dat ik meer kon hebben. Vandaag ook nog een fijn en rustig gevoel, meer controle over mijn emoties!”

Mijn eigen reis

HET IS EEN LIEFDEVOLLE TOEVOEGING AAN MIJN DAGELIJKS RITUEEL

Het stond al langer op mijn wensenlijst om de Reiki-cursus te gaan behalen. Het was al meerdere malen op mijn pad gekomen en het maakte me onwijs nieuwsgierig wat Reiki met mij en voor mij zou kunnen doen. 

Toen het nogmaals op mijn pad kwam, kon ik het niet meer negeren. Ik voelde dat het moment was om Reiki 1 te gaan volgen. Door de intensieve huisopdracht die eraan verbonden was (mezelf 21 dagen lang een uur zelfbehandeling geven), merkte ik direct wat het met me deed. Het verlangen om Reiki 2 te volgen werd enorm versterkt en volgde daarmee ook snel. Het zorgt voor verdieping, zodat ik ook op afstand en op mentaal en emotioneel niveau het helingsproces kan versterken. Ondertussen mag ik mezelf ook Energetisch Therapeut noemen, doordat ook andere vormen van energie werk tot me zijn gekomen.

De energie voelt magisch. Het voelt als het thuiskomen bij mezelf. Ik voel me minder snel moe of geïrriteerd. Ik ervaar meer energie en voel me meer ontspannen. Het helpt me om uit mijn hoofd te komen, hoofdpijn te verminderen, maar ook ervaar ik meer verbinding met mijn lichaam. Het geeft me een portie extra zelfliefde. En het laat mijn intuïtie groeien.

Energetisch werk is een belangrijke tool geworden in mijn dagelijks leven. Ik werk er dagelijks mee. Ik vind het fijn dat ik deze energie aan anderen door kan en mag geven, zodat ook jij kan ervaren dat je meer in contact kunt komen met jezelf en je energie weer kan laten stromen. Ik kun het iedereen om dichter bij zichzelf te komen.

Liefs, Ellen

 

Referenties

Ellen heeft mij op afstand een behandeling gegeven en dat was een mooie ervaring. Veel meer rust en ontspanning heb ik gekregen waardoor ik wat meer afstand heb kunnen nemen van de hectiek in mijn leven met 2 jongen kinderen. De afgelopen dagen zit ik lekkerder in mijn vel waardoor er ook meer ruimte ontstaat. Bedankt Ellen!

Liel

Toen ik terug reed van Ellen naar huis heb ik in een vogelvlucht boodschappen gedaan en nog wat kleine dingen. Ik was om 12.30 uur thuis en ben toen lekker op de bank gaan liggen en gaan voelen. Ik had geen behoefte om iets te doen en heb dat ook gelaten. Normaal zwem ik op donderdagavond, maar ook dat ben ik niet gaan doen. Wat ik tot nu toe gevoeld heb is RUST!!! Ik denk dat Ellen letterlijk mijn hoofd leeg getrokken heeft. Ik kon alleen nog maar fijne gedachten hebben en doen waar ik zin in had. 

Ik heb voor mijn gevoel echt 3,5 dag echt rust in mijn hoofd gehad. En dat zat heel vol.

Nicole

Ellen heeft mij een behandeling gegeven op afstand. Een eerste ervaring met Reiki. Ik had totaal geen verwachting. Erg veel in mijn hoofd en ook nog Corona met klachten.

Tijdens de behandeling zakte mijn hoofdpijn en ging mijn neus open, heel bijzonder. Heerlijk geslapen en de volgende dag voelde erg fijn, rustig hoofd en lichter.

Ik kan het niet goed uitleggen maar dit is zo bijzonder, absoluut een aanrader. 

Ellen is rustig en legt van te voren alles uit, erg fijn. 

Vanessa

Ellen ontving me heel hartelijk en wow wat heeft zij een mooie behandelruimte, heel fijn om daar te zijn! Ze neemt alle tijd voor je èn je merkt dat ze echt naar je luistert en geluisterd heeft. Ze is toegankelijk, kundig en stelt je ook goede vragen. De reiki behandeling was een mooie eerste ervaring voor me.

Carolien

Ik ging voor een Reiki behandeling naar Ellen. Ik was nog niet echt bekend met Reiki.

Bij binnenkomst voelde je meteen de rust van Ellen. We gingen ontspannen zitten in haar praktijk en dronken een vers kopje thee. Ellen nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft daarna goed uitgelegd wat Reiki is en wat je eventueel allemaal kan voelen. Toen werd er een lekker muziekje opgezet en kon ik rustig gaan zitten. Ellen heeft toen de behandeling uitgevoerd.

En ook na de behandeling neemt ze de tijd om te bespreken wat je gevoeld hebt en wat dit zou kunnen betekenen. Daarna mocht ik nog een mooie kaart uit haar kaartendeck trekken en sloten we af door een paar keer diep adem te halen, zodat ik weer rustig naar huis kon. Een echte aanrader!

Nicole

Een fijne ervaring gehad. Mooie praktijk, fijne sfeer en prettige begeleiding van Ellen. Reiki behandeling gehad en echt even kunnen ontspannen en dagen daarna ook een fijne energie gehad. Aanrader!

Wauw Ellen,

Dankjewel voor je afstandsbehandeling.  Je bent nu officieel geslaagd voor je Reiki 2!

YES je mag echt gaan vertrouwen in jezelf. Jouw energie is warm en liefdevol. Je bent krachtig en intuïtief.

Lekker wat meer achterover leunen en genieten, het mooie van Reiki is dat het vanzelf al stroomt, in combi met jouw intenties is dat magisch.

Er ging van alles stromen, ik voel me lekker rustig!

Trainer ZoMa opleidingen

Ik was al weken misselijk. De Reiki behandeling was heel ontspannen. Aan het begin merkte ik mega activiteit in m’n hoofd, wat na enige tijd rustiger werd. 

Mijn adem zat heel hoog en mijn maag was heel onrustig, tot er nadat ik volledig ontspande, energie vloeide.

Ellen had heel warme handen. Ik voelde het echt stromen. 

Het laatste deel ervaarde ik een heel diepe, serene ontspanning. Het heeft me rust gegeven en m’n buik rustiger gemaakt. Het ademen tot in m’n buik lukt ook weer. Dat doet me goed, de hele dag. 

Bedankt lieve Ellen

Vivian

De praktijk van Ellen is mooi en er hangt een ontspannen sfeer. Ik werd ontvangen met thee met iets lekkers. Door te beginnen met een korte meditatie was ik meteen ontspannen voor de Reiki behandeling. De behandeling heb ik als prettig en erg ontspannend ervaren.

Marlijn

Zo fijn om hier een momentje voor jezelf te hebben. Ellen zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Vond de getrokken kaarten ook echt een aanvulling!

Petula

Na de reiki-behandeling voelde ik me een stuk rustiger en merkte dat ik meer kon hebben. Vandaag ook nog een fijn en rustig gevoel, meer controle over mijn emoties!

Ontvanger reiki-behandeling

Ik heb al een aantal keer een reiki behandeling van Ellen mogen ontvangen. Op afstand, maar ook in de praktijk. Ik had er nog geen ervaring mee, dus wist niet wat ik moest verwachten. Maar elke keer na een behandeling wordt er iets geraakt waardoor ik groei! Het helpt me om in bepaalde dingen meer inzicht te krijgen. Ik kom zeker nog eens terug voor een behandeling!!!!

Nicole

Gister heb ik van Ellen een reikibehandeling op afstand gehad. Ik had wel eens van reiki gehoord, maar er verder nog geen ervaring mee. Haar aanbod n.a.v. de Open Praktijkdag in combinatie met haar rustige uitstraling hebben me over de streep getrokken om het toch eens te proberen. Het was zeker de moeite waard en ik zou het iedereen aanbevelen (en dat heb ik ook al gedaan in mijn omgeving:))! Na afloop van de behandeling hebben we los van elkaar onze ervaringen geuit (zij nam een spraakbericht op en ondertussen was ik een bericht aan het typen in Whatsapp) en dit kwam precies overeen, heel bijzonder! Ook de kaartjes die ze voor je trekt, zorgen ervoor dat je eens bewust stil staat bij bepaalde dingen.
Ik zou zeggen: probeer het gewoon uit! Ik zou zelf zeker nog eens een behandeling willen en misschien de volgende keer wel in de praktijk bij Ellen i.p.v. thuis.

Patricia

Twijfel je nog of een energetische behandeling bij jou past of heb je een vraag? Laat het hieronder weten! Binnen 3 werkdagen neem ik contact met je op.

14 + 2 =