Het Energetisch Traject

Zeg ja tegen je innerlijke zelf en leer leven vanuit je intuïtie, zodat het allemaal gemakkelijker stroomt.

Laat me er meer over vertellen

Een reis voor jezelf en met jezelf, met hulp van mij als Energetisch Therapeut

Ik ontmoet je graag in mijn mooie praktijkruimte waar ik jou zie. Samen creëren we een moment voor jou zelf, waarin jij belangrijk bent. We halen alle aandacht naar jou. Er is alle aandacht, tijd en ruimte voor jouw proces.

Ik ben daar, om jou te ondersteunen en jou te zien. En dat aandacht te geven, wat er op dat moment nodig is om bij jezelf en je intuïtie uit te komen. Ik zet die tools in die jouw lijf en jouw systeem op dat moment kunnen ondersteunen, helemaal afgestemd op jou.

Dat wat ik intuïtief mag doen, zorgt ervoor dat jouw lijf, systeem en energie in balans gebracht wordt. Je hebt het nodig om uit je hoofd te gaan en meer in je lijf te gaan zakken, zodat je gemakkelijker bij je intuïtie kunt komen. Op die manier kun jij keuzes gaan maken die bij jou passen en jou een goed gevoel geven.

Jij mag terug naar je innerlijke rust en je vertrouwen!

{

 “Ik heb heel duidelijk het gevoel dat ik bij jou moet zijn!”

– Marthe – 

Je ervaart totaal geen innerlijke rust

R

Mentaal ben je echt altijd bezig. Je gedachten maken echt overuren in je hoofd. De hele dag gaat er van alles door je hoofd. Je vindt het irritant dat je altijd maar zoveel denkt.

R

Je voelt je vaak moe aan het einde van de dag. Je ploft op de bank neer en je hebt geen energie meer. Je voelt dat je hoofd vol zit en je hebt regelmatig hoofdpijn. Je vraagt je echt af waar anderen hun energie vandaan kunnen halen.

R

Je voelt je vol en kriebelig. Zeker na een drukke dag. Iedereen in je omgeving heeft hier vervolgens last van. Maar dit is niet wat je wilt. Je voelt dat je het anders wilt, maar hoe?

R

Je voelt geen rust in je lijf. Je wil het liefst eigenlijk vandaag nog dat je problemen worden opgelost. Alleen het frustreert je. Voor je gevoel kom je niet verder.

R

Echt stil staan bij hoe je je voelt doe je eigenlijk niet. Heb je overigens ook nooit geleerd. Of je beseft het je wel, dat je het kunt, maar je maakt er onvoldoende tijd voor. Het schiet aan je voorbij.

R

Je wilt tijd voor jezelf, maar je krijgt het simpelweg niet voor elkaar. Je verlangen daarin is enorm groot. Je zit jezelf enorm in de weg.

R

Je voelt je niet in balans. Je weet dat je veel in je hoofd zit en dat je graag meer contact wilt maken met je intuïtie. Maar, hoe?

R

Je ben enorm zoekende wie jou nu kan helpen. Je hebt in het verleden al hulp ontvangen, van bijvoorbeeld een psycholoog. Dit gaf je echter niet het gewenste resultaat.

{

 “Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.” 
– Theodore Roosevelt – 

Mijn transformatie verhaal

Ik herken alle situaties hierboven. Ze pasten helemaal bij mij en ze horen op bepaalde momenten nog steeds bij mij. Maar deze situaties domineren niet meer mijn leven. 2017 is HET keerpunt in mijn leven geweest. Ik was een jonge moeder van twee kinderen. Ik had een baan, zorgde voor mijn gezin en huishouden en was HARD aan het werk om alles maar zo goed mogelijk te laten verlopen. Oftewel, altijd bezig ;)!

Ik voelde altijd dat ik mezelf wilde ontwikkelen: ik dacht professioneel gezien. Ik was orthopedagoog en ik zag al mijn collega’s opleiding na opleiding doen. Ik wilde ook groeien, ik wilde ook meer en het lukte me maar niet om opleidingen, cursussen of trainingen te vinden die bij mijn verlangen paste.

Ik was me er niet van bewust dat ik juist veel meer wilde groeien op persoonlijk vlak en ik was me er ook totaal niet van bewust dat dat ook echt nodig was. Om alle aandacht aan mezelf en mijn innerlijke wereld te schenken en mijn leven een andere wending te laten nemen. Ik kan namelijk lang doorgaan op wilskracht en me altijd voor de volle 100% inzetten voor mezelf en anderen. Maar hoe was mijn leven geweest en hoe had ik ervoor gestaan als die ene coach niet in mijn leven was gekomen? Ik was een hardwerkende vrouw, die altijd actief bezig was. Ik kan het je niet vertellen, gelukkig maar!

Die coach heeft mijn leven veranderd. Ze heeft me namelijk wakker geschud. Ik kan me nog goed de allereerste sessie met haar herinneren. Ik zat in een kamertje samen met haar. We voerden een gesprek. Het begon vrij oppervlakkig, maar al vrij snel gingen we samen de diepte in. Het werd een intens coaching gesprek, waar ik de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar voor ben.

Op een gegeven moment mocht ik gaan staan. Maar ineens viel ik om, letterlijk. Ze gaf me gewoon een tik tegen mijn schouder, maar ik bleef niet staan. Ik had haar nodig om mij te doen beseffen dat ik iemand ben (of liever gezegd: was) die alleen maar vanuit het hoofd handelde. Dat dat ervoor zorgt dat ik ver kan komen in mijn leven, maar ook veel energie kost en veel onrust oplevert. Ik was iemand die letterlijk niet met beide benen op de grond stond. Ik leerde dat dat eigenlijk al zoveel jaren bij mij aan de hand was en dat dat mijn rode draad in mijn leven was.

Ze heeft een wereld voor me geopend en vanaf dat moment is het in een stroomversnelling gegaan. Mijn eerste stap was om mezelf beter te leren kennen: een mooi proces waarbij ik vele inzichten, levenslessen en veranderingen rijker ben. Ik ben iemand geworden die zichzelf heeft getransformeerd van een denker naar een voeler. Ik leef veel meer vanuit rust en vertrouwen. Mijn tweede stap? Mezelf nog meer ontwikkelen en ontdekken. Hoe tof is het als ik jou mijn levenslessen, ervaringen en kennis kan doorgeven. Jij verdient het ook om meer rust en vertrouwen te ervaren.

Waarin ik geloof? Je ontwikkeling staat nooit stil als je er eenmaal aan begint. Je mag groots blijven dromen in wie je graag wilt zijn.

Na dit traject

A

Heeft het je veel (zelf)inzichten gegeven, waarmee je zelf ook echt aan de slag bent gegaan.

A

Ervaar je rust en ontspanning voor lichaam en geest, waardoor er ruimte ontstaan voor dat wat er voor jou belangrijk is.

A

Je gedachten worden rustiger en helderder, omdat je niet meer bezig houdt met wat anderen van je vinden. Je bent meer jezelf geworden. Je mag zijn wie je bent.

A

Je gaat veel meer actief aan de slag met jezelf, doordat je de juiste ondersteuning ontvangt, afgestemd op jouw proces. Je bent hier consistent mee bezig.

A

Ga je interne processen aan en omarm je ze. Je loopt er niet voor weg, of onderdrukt ze, maar ga je ermee aan de slag om te kunnen groeien. 

A

Ben je veel meer met het moment bezig, in het hier en nu, waardoor je oprecht meer kunt genieten van wat er allemaal gebeurt.

A

Leef je veel meer vanuit rust en vertrouwen en je staat veel meer stil bij hoe je je voelt. Dat wordt voor jou veel meer een graadmeter voor welke acties jij wel en niet wilt nemen.

A

Je kunt meer ontspannen, omdat je juist de momenten voor jezelf pakt.

A

Je voelt je krachtig en meer jezelf. 

A

Je beseft je meer en meer dat je de waardering en goedkeuring van anderen niet nodig hebt. Je hebt dat niet nodig. Je hebt genoeg aan jezelf en je directe omgeving.

A

Kies je meer voor jezelf en waar jij je goed bij voelt.

A

Je leert naar jezelf te luisteren en daarnaar te handelen.

A

Kun je oprecht zeggen dat je fijn en gelukkig voelt, doordat je meer die innerlijke rust ervaart.

“Ellen is de juiste persoon om je te begeleiden tijdens de behandelingen. De rust die ze uitstraalt en heel kundig. Luisterend oor en empathisch”.

Wat ga je ontvangen?

?
Wat krijg je bij het Energetisch Traject?

* 5 Energetische behandelingen waarbij ik de principes van reiki, aura- en chakrahealing en magnetiseren in zet. En ik zet die tools in die jouw lijf en jouw systeem op dat moment kunnen ondersteunen, helemaal afgestemd op jou. De duur van deze behandelingen zijn 60-90 minuten.

* Wekelijks check ik bij je in. Tijdens dit moment check ik even bij je in om je bewust te maken van wat je op dit moment nodig hebt. Ik  stem me op je af en ik meet dit uit met behulp van de biotensor. Ik zal dat aan je terug koppelen per berichtje. Soms is het een boodschap, iets dat je mag doen (of laten). Soms zal ik in energie iets doen, afhankelijk van wat eruit komt.

* Je kunt alle vragen aan me stellen en ik zal ook vragen aan jou stellen. Ik zal je voorzien van tips en adviezen.

* Ik help je met het integreren van al je processen en zal je ondersteunen waar nodig.

Wanneer kan ik starten met het Energetisch Traject?

Je kunt je op ieder moment van beginnen met het Energetisch Traject, mits er geen wachtlijst is. Na een korte (telefonische) intake en wanneer het traject voor jouw passend is, plannen we samen de eerste afspraak in van het Energetisch Traject. 

Wat is de prijs van het Energetisch Traject?

De prijs van het Energetisch Traject is €575,- incl. btw. Hiervoor ontvang je 5 energetische behandelingen van 60-90 minuten en wekelijks support. Hierdoor ben je iedere week actief met je eigen persoonlijk proces bezig, gedurende 5 maanden. 

Betalen in termijn is mogelijk. Stuur me dan een bericht voor de mogelijkheden. 

 

Wat anderen zeggen:

Ik heb een dankbaarheidsdagboek gedownload. Ik heb deze ingevuld, en heb jouw naam opgeschreven bij het kopje 'iedereeen die mijn 2023 fantastisch heeft gemaakt'. Je hebt me zoveel inzichten (waar ik ook wat mee heb gedaan) gegeven het afgelopen half jaar, met je behandelingen, je kaartjes, met je instagram berichten. En niet te vergeten door dat ik een behandeling bij jou heb gedaan, me aangemeld heb voor Reiki.

F.

Het is lastig uit te leggen in woorden wat de energetische behandelingen doen. Je moet het vooral ervaren en voelen! Er is bij mij veel gebeurd. Waarvan ik dacht dat het verwerkt was, is het naar boven gekomen tijdens de behandelingen. Het geeft mij heel veel (zelf) inzichten om weer innerlijke rust te mogen voelen.

Ellen is de juiste persoon om je te begeleiden tijdens de behandelingen. De rust die ze uitstraalt en heel kundig. Luisterend oor en empatisch.

Y.

Na een warm welkom mocht ik plaats nemen op de tafel en direct voelde ik dingen stromen. Ik zit veel in mijn hoofd, maar door de behandeling kwam ik in mijn lijf. Na afloop was er de tijd en aandacht om mijn ervaringen en Ellen haar ervaringen met elkaar te bespreken. Het kaartje wat ze blind trok voor mij omvatte het uur in één zin. Heerlijk! Dankjewel, dat ik dit heb mogen ervaren Ellen.

Ik vind je een aangenaam en mooi mens. Jouw begeleiding is kundig, al blijft woorden geven aan dat wat je doet lastig.

Joyce

Ik ben blij met de behandeling en wat die in beweging heeft gebracht! Dit was en is heel waardevol voor mij. Dank je wel!

Anneke

Ik merk dat de behandelingen me goed doen, je zet me aan het denken bij de juiste onderwerpen die ik op dit moment nodig heb.  

Floor

“Heerlijke energie, spot on, hele fijne en liefdevolle communicatie, goede inzichten, fijne en praktische tips.”

R.

Waarom ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen in je proces?

IK WEET HOE DE REIS VAN HOOFD NAAR HART VERLOOPT

Ik was er altijd van overtuigd dat er twee soorten mensen waren: de rationele mensen en de gevoelsmensen. Ik was er heilig van overtuigd dat ik absoluut een rationeel en een ‘hoofddenkend’ persoon was. 

Totdat er een intuitief coach op mijn pad gekomen is en mijn hele wereld (zoals ik er nu achteraf op terug kan kijken) opgeschud heeft. Ze heeft me letterlijk laten voelen en ervaren dat ook ik iemand ben die kan voelen en haar intuitie kan gebruiken.

Stap voor stap heb ik mijn leven veranderd. Langzaam aan ben ik aandacht en tijd aan mezelf gaan besteden en heb ik steeds meer tools in mijn rugzak gestopt die ik voor mezelf en anderen kan inzetten om uit mijn hoofd te komen en in mijn lijf te zakken, waardoor ik betere toegang heb tot mijn intuitie.

Voortaan loop ik niet zomaar mijn intuitie voorbij en maak ik keuzes, zonder dat ik niet altijd weet waarom ik die keuze maak, maar maak ik hem, omdat hij kloppend voelt. 

Door mijn rustige en aandachtige karakter, voel en ervaar je dat alles er mag zijn.

Liefs, Ellen

 

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. En dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het Energetisch Traject?

De prijs van het Energetisch Traject is €575,- incl. btw. Hiervoor ontvang je 5 energetische behandelingen van 60-90 minuten en wekelijks support. Hierdoor ben je iedere week actief met je eigen persoonlijk proces bezig, gedurende 5 maanden. 

Betalen in termijn is mogelijk. Stuur me dan een bericht voor de mogelijkheden.

Wanneer kan ik starten met het Energetisch Traject?

Je kunt je op ieder moment van beginnen met het Energetisch Traject, mits er geen wachtlijst is. Na een korte (telefonische) intake en wanneer het traject voor jouw passend is, plannen we samen de eerste afspraak in van het Energetisch Traject. 

Hoeveel tijd zit er tussen de energetische behandelingen?

De behandelingen worden met een tussenpose van 2-4 weken ingepland. Aan het eind van iedere behandeling wordt de volgende behandeling ingepland. 

Hoe weet ik dat het Energetische Traject voor mij kloppend is?

* Als je het vertrouwen hebt, of het vertrouwen wilt ontwikkelen dat altijd het juiste voor je gebeurt, op het juiste moment. “Je hoeft het niet altijd te weten. Je hoeft het niet altijd te kunnen verwoorden. Maar voel het vertrouwen.”

* Als je de regie en de verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen proces.

* Als je de uitkomt van je proces durft los te laten.

* Als je durft te investeren in jezelf, met name in tijd; zodat je ook echt je proces aangaat en stappen gaat zetten in je eigen ontwikkeling.

* Als je de drive voelt om uit je hoofd te komen en te gaan leven vanuit je intuïtie. 

Hoe lang duurt het Energetisch Traject?

Het Energetische Traject zal ongeveer 4-5 maanden duren, afhankelijk hoe de behandelingen ingepland zullen gaan worden. 

Welke ondersteuning krijg ik tijdens het Energetisch Traject?

* Wekelijks check ik bij je in. Tijdens dit moment check ik even bij je in om je bewust te maken van wat je op dit moment nodig hebt. Ik  stem me op je af en ik meet dit uit met behulp van de biotensor. Ik zal dat aan je terug koppelen per berichtje. Soms is het een boodschap, iets dat je mag doen (of laten). Soms zal ik in energie iets doen, afhankelijk van wat eruit komt.

* Je kunt alle vragen aan me stellen en ik zal ook vragen aan jou stellen. Ik zal je voorzien van tips en adviezen.

* Ik help je met het integreren van al je processen en zal je ondersteunen waar nodig.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het Energetisch Traject?

Zoveel tijd je er zelf aan wilt spenderen. Je mag het gaan zien als een onderdeel van je leven, als een levensstijl die je mag gaan veranderen. De Energetische Behandelingen zelf kosten je 60-90 minuten per keer. Daarnaast wordt je gestimuleerd om iedere week tijd aan jezelf en je eigen proces te besteden. Hoe dat concreet voor jou eruit zal gaan zien, dat zal tijdens het traject duidelijk worden. Dat is mede afhankelijk van je behoeftes en wat er voor jou op dat moment nodig is. 

Ik ben niet in de gelegenheid om naar je praktijk te komen, wat nu?

De Energetische Behandelingen kunnen ook op afstand plaats vinden. Op dat moment bevind jij je op een plek waar je het meest comfortabel voelt, bijvoorbeeld op je slaapkamer. We spreken samen af hoe we de behandeling voor en nabespreken. Een behandeling op afstand is net zo effectief als wanneer je de behandeling bij mij in de praktijk ontvangt.

 

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

Stuur me een mailtje (ellen@praktijkgrootenkrachtig.nl). Ik beantwoord hem graag!

Twijfel je nog of heb je een vraag? Laat het hieronder weten!

4 + 14 =