Open Praktijkdag 16 april 2023

MAAK KENNIS MET PRAKTIJK GROOT & KRACHTIG & REIKI-BEHANDELINGEN

Wat is Reiki?

JOUW ZELFHELEND VERMOGEN VAN JE LICHAAM WORDT GEACTIVEERD

Bij Reiki gaat het om het ontvangen van universele levensenergie en om deze door te geven. Energie stroomt namelijk overal. Bij Reiki maak ik gebruik van deze universele levensenergie die wordt door gegeven via de handen. Ik leg mijn handen op of boven het lichaam. De energie stroomt daar naartoe waar het nodig is. Het ondersteunt en activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Er komt extra energie in het lichaam en het lichaam gebruikt deze om te herstellen. Het werkt door op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Door je levenservaring kunnen er diverse blokkades ontstaan op deze niveaus. Reiki helpt om deze blokkades op te heffen en de energie weer te laten stromen.

Heb je het gevoel dat je vast zit? Merk je dat je persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen, maar weet je niet hoe? Ben je iemand die veel nadenkt, maar wil je graag meer je gevoel volgen? Vertrouwen hebben in je eigen pad? Dan kan ik je als energetisch therapeut daarbij helpen.

“Mijn intentie voor 16 april is dat je in een half uur echt even de tijd voor jezelf kunt nemen en dat je dichter bij jezelf komt.”

Reserveer een plek voor een gratis Reiki-behandeling tijdens Open Praktijkdag Uden om tijd voor jezelf te nemen en te verbinden met jezelf. Een plek reserveren kan via onderstaande knop!

Of kom aan het einde van de dag langs tijdens de vrije inloop om kennis met me te maken, de ruimte te zien, vragen te stellen of informatie te ontvangen en de sfeer te proeven!

Programma:
11.00-11.45 reiki behandeling
12.00-12.45 reiki behandeling
13.00-13.45 reiki behandeling
14.00-14.45 reiki behandeling
Vanaf 14.45 uur vrije inloop (Laat je even weten via een whatsapp berichtje of je komt tijdens de vrije inloop? Dan kan ik een verrassing voor je klaar leggen | 06-28543489).

Lees hieronder wat je allemaal van me ontvangt!

Ben je al een keer eerder bij mij geweest voor een behandeling? Dan maak ik graag een afspraak met je op een ander moment. 

{

 “Jouw energie is warm en liefdevol. Je bent krachtig en intuïtief.”‘
– Trainer Reiki opleiding – 

 

Ik ben Ellen de Groot. Weten en voelen dat ik intuïtief ben, dat heb ik niet altijd zo ervaren. Ik was een harde werker, dacht veel na en deed veel op discipline en wilskracht.

Totdat daar in 2017 langzaam verandering in kwam, doordat ik ondersteund werd door een intuïtief coach. Luister en kijk hiernaast naar de rest van mijn verhaal.

Heb je er de behoefte aan dichter bij jezelf te komen en meer je intuïtie te volgen?

BOEK EEN REIKI-BEHANDELING VOOR JEZELF
Als energetisch therapeut kan ik je daarbij helpen. 

 Dit kan je bijvoorbeeld helpen om:

Meer ontspanning te ervaren

Minder overprikkeld te zijn

Meer focus te hebben

Meer rust te ervaren in je hoofd

In het hier en nu te zijn

Helderheid te creëren

Hoofdpijn te verminderen, of andere lichamelijke pijntjes

Meer energie te ervaren

Minder spanning, stress en angst te ervaren

Meer kalmte ervaren

Tijdens de warme en liefdevolle sessies ontvang je nieuwe inzichten en handvaten. Het geeft je stof tot nadenken. Maar het allerbelangrijkste. Het brengt je terug naar jezelf. Je interesse in intuïtie en spiritualiteit zal vergroot worden.

Wil je een eerste stap zetten om dichter bij jezelf te komen?
Kom dan een behandeling ervaren bij mij in de praktijk!

Ik voel wat er (onbewust) bij je speelt en wat je op dat moment nodig hebt. Door hier woorden aan te geven, inspireer ik je om naar je eigen intuïtie te luisteren en vol vertrouwen je pad te volgen.

Tijdens mijn sessies werk ik geheel intuïtief. De sessie zal daarom afgestemd zijn op jou als persoon en het moment. Hierdoor zul je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. Het geven van universele levensenergie (door middel van energetische therapie) die je helpt bij je proces zal hierbij een grote rol spelen.

Wat krijg je allemaal?

?

01.

Gronden & ontspannen

We starten met een korte meditatie om meer ontspanning in je lichaam te kunnen ervaren, zodat je meer uit je hoofd bent en meer kunt gaan voelen wat er allemaal in je lichaam gebeurt. 

02. 

Reiki-behandeling

Je neemt aangekleed plaats op de behandeltafel. Ik start de reiki-behandeling. Je mag blijven liggen. Jij hoeft verder niets te doen. De energie doet zijn werk. De behandeling zelf zal ongeveer 20-30 minuten duren. We sluiten de behandeling af door een korte nabespreking. Je mag een kaartje trekken met een persoonlijke boodschap waar jouw aandacht naar uit mag gaan.

03. 

Goodiebag

Na afloop krijg je een fijne gevulde goodiebag mee naar huis met tips, informatie en fijne spulletjes, zodat je thuis ook nog aan de slag kunt gaan om dichter bij jezelf te komen. 

Kun je niet naar de praktijk komen vanwege de afstand?

DAN KRIJG JE EEN REIKI-BEHANDELING OP AFSTAND

Als je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen, dan kun je kiezen voor een reiki-behandeling op afstand. Ook dan starten we met een korte meditatie, ontvang je de behandeling op afstand en krijg je de goodiebag (tegen verzendkosten) opgestuurd. Het contact zal verlopen via Whatsapp (videobellen en/of appen).

?

‘De behandeling was super fijn, voelde ook echt op maat gemaakt/ op mij afgestemd. Ellen voelt precies aan wat je nodig hebt op dat moment maar geeft je nog zo veel meer mee om over na te denken, ook wanneer je zelf niet goed de woorden kan vinden pikt zij op waar de aandacht naar toe mag. Een heel warm persoon die goed to the point kan komen.
Toegankelijk en professioneel. Goede informatie vooraf maar ook de nazorg.
En de sfeervolle locatie is prachtig en net zo warm en toegankelijk als Ellen.
Er volgt zeker nog een vervolgafspraak.’

– Carolina –

Mijn eigen Reiki-reis en ontwikkeling

HET IS EEN LIEFDEVOLLE TOEVOEGING AAN MIJN DAGELIJKS RITUEEL

Het stond al langer op mijn wensenlijst om de Reiki-cursus te gaan behalen. Het was al meerdere malen op mijn pad gekomen en het maakte me onwijs nieuwsgierig wat Reiki met mij en voor mij zou kunnen doen. 

Toen het nogmaals op mijn pad kwam, kon ik het niet meer negeren. Ik voelde dat het moment was om Reiki 1 te gaan volgen. Door de intensieve huisopdracht die eraan verbonden was (mezelf 21 dagen lang een uur zelfbehandeling geven), merkte ik direct wat het met me deed. Het verlangen om Reiki 2 te volgen werd enorm versterkt en volgde daarmee ook snel. Het zorgt voor verdieping, zodat ik ook op afstand en op mentaal en emotioneel niveau het helingsproces kan versterken.

De Reiki-energie voelt magisch. Het voelt als het thuiskomen bij mezelf. Ik voel me minder snel moe of geïrriteerd. Ik ervaar meer energie en voel me meer ontspannen. Het helpt me om uit mijn hoofd te komen, hoofdpijn te verminderen, maar ook ervaar ik meer verbinding met mijn lichaam. Het geeft me een portie extra zelfliefde. En het laat mijn intuïtie groeien.

Reiki is een belangrijke tool geworden in mijn dagelijks leven. Ik werk er dagelijks mee. Ik vind het fijn dat ik deze energie aan anderen door kan en mag geven, zodat ook jij kan ervaren dat je meer in contact kunt komen met jezelf en je energie weer kan laten stromen.

Liefs, Ellen

 

Referenties

Ellen heeft mij op afstand een behandeling gegeven en dat was een mooie ervaring. Veel meer rust en ontspanning heb ik gekregen waardoor ik wat meer afstand heb kunnen nemen van de hectiek in mijn leven met 2 jongen kinderen. De afgelopen dagen zit ik lekkerder in mijn vel waardoor er ook meer ruimte ontstaat. Bedankt Ellen!

Liel

Toen ik terug reed van Ellen naar huis heb ik in een vogelvlucht boodschappen gedaan en nog wat kleine dingen. Ik was om 12.30 uur thuis en ben toen lekker op de bank gaan liggen en gaan voelen. Ik had geen behoefte om iets te doen en heb dat ook gelaten. Normaal zwem ik op donderdagavond, maar ook dat ben ik niet gaan doen. Wat ik tot nu toe gevoeld heb is RUST!!! Ik denk dat Ellen letterlijk mijn hoofd leeg getrokken heeft. Ik kon alleen nog maar fijne gedachten hebben en doen waar ik zin in had. 

Ik heb voor mijn gevoel echt 3,5 dag echt rust in mijn hoofd gehad. En dat zat heel vol.

Nicole

Ellen heeft mij een behandeling gegeven op afstand. Een eerste ervaring met Reiki. Ik had totaal geen verwachting. Erg veel in mijn hoofd en ook nog Corona met klachten.

Tijdens de behandeling zakte mijn hoofdpijn en ging mijn neus open, heel bijzonder. Heerlijk geslapen en de volgende dag voelde erg fijn, rustig hoofd en lichter.

Ik kan het niet goed uitleggen maar dit is zo bijzonder, absoluut een aanrader. 

Ellen is rustig en legt van te voren alles uit, erg fijn. 

Vanessa

Ik ging voor een Reiki behandeling naar Ellen. Ik was nog niet echt bekend met Reiki.

Bij binnenkomst voelde je meteen de rust van Ellen. We gingen ontspannen zitten in haar praktijk en dronken een vers kopje thee. Ellen nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en heeft daarna goed uitgelegd wat Reiki is en wat je eventueel allemaal kan voelen. Toen werd er een lekker muziekje opgezet en kon ik rustig gaan zitten. Ellen heeft toen de behandeling uitgevoerd.

En ook na de behandeling neemt ze de tijd om te bespreken wat je gevoeld hebt en wat dit zou kunnen betekenen. Daarna mocht ik nog een mooie kaart uit haar kaartendeck trekken en sloten we af door een paar keer diep adem te halen, zodat ik weer rustig naar huis kon. Een echte aanrader!

Nicole

Heb de reiki behandeling als superfijn en ontspannen ervaren. Groot compliment voor Ellen!

Hanneke

Wauw Ellen,

Dankjewel voor je afstandsbehandeling.  Je bent nu officieel geslaagd voor je Reiki 2!

YES je mag echt gaan vertrouwen in jezelf. Jouw energie is warm en liefdevol. Je bent krachtig en intuïtief.

Lekker wat meer achterover leunen en genieten, het mooie van Reiki is dat het vanzelf al stroomt, in combi met jouw intenties is dat magisch.

Er ging van alles stromen, ik voel me lekker rustig!

Trainer ZoMa opleidingen

Vanochtend een hele fijne reiki-behandeling gekregen. Er hing een fijne warme energie. Ze voelde bepaalde dingen heel goed aan. Zeker een aanrader.

Saskia

Na de reiki-behandeling voelde ik me een stuk rustiger en merkte dat ik meer kon hebben. Vandaag ook nog een fijn en rustig gevoel, meer controle over mijn emoties!

Ontvanger reiki-behandeling

Een hele fijne behandeling gehad, er is veel gebeurd in mijn lichaam. Voel me als herboren. Bedankt en zeker tot de volgende keer echt een aanrader!

Ardma

Hele vriendelijke ontvangst in een mooie fijne ruimte. Ellen is een vriendelijke vrouw die je heel duidelijk uitlegt wat ze gaat doen. Ze is erg deskundig. De getrokken kaart is erg verhelderend.

Monique

Lieve kundige vrouw, gaat met veel aandacht te werk, was een hele fijne behandeling.

Soazic

Twijfel je nog of heb je een vraag? Laat het hieronder weten!

13 + 13 =