Gratis inspiratiegesprek

Kom in gesprek met me!

IK WIL JE GRAAG ONTMOETEN!

Ik ben Ellen, een moeder van 35 jaar, met drie jongen kinderen (7-5-1 jaar), samen met een lieve partner. Je kunt je voorstellen dat ik in de bloei van mijn leven sta, een druk sociaal leven heb en werkende ben. Dit in combinatie met de snelle maatschappij waarin we leven.

En die wereld kan soms overweldigend, druk en behoorlijk aanwezig zijn. Samen met al die taken die we onszelf opleggen, de gedachten die we creëren over alles en iedereen, de zorg voor gevoelige en energieke kinderen. Bezig zijn met morgen, de dag daarna en de dag daarna. Altijd ‘AAN’ staan, bezig zijn, over grenzen heen gaan (terwijl je weet dat het ook anders kan!). En, daarbij onszelf soms vergeten. Voel je je moe, uitgeput, gefrustreerd of misschien wel schuldig omdat je jezelf of je kinderen tekort ben geschoten.

Want, wat je wilt is dat je energie, ontspanning en rust kunt ervaren! Weten wat je zo moe, gefrustreerd of overprikkeld maakt. Je wilt de rust en het vertrouwen ervaren dat je het allemaal goed doet.

En geloof me. Bovenstaande heb ik ook ervaren, en ervaar ik nog wel eens. Maar, ik weet hoe het voor mij werkt en wat voor mij werkt om mijn energie te shiften naar die rust en vertrouwen op het moment dat het er niet is. En dat gun ik jou ook. Dat je je eigen handleiding creëert, waarin je het geloof en het vertrouwen hebt in jezelf. Dat je meer bij jezelf stil staat in wat jij nodig hebt, zodat jij je goed voelt en met dat goede gevoel er voor je kinderen en je omgeving kunt zijn.

Wat ik je wil geven zijn herkenbare situaties, ah ha momenten, herkenning en erkenning. Praktische tips en tools. Want, misschien herken je wel in één van bovenstaande woorden. En misschien triggert het je ergens en zet het je aan het denken. Misschien wil je nog meer herkenning vinden en een kleine stap zetten om meer rust, energie en ontspanning te ervaren.

Dit is namelijk een uitnodiging aan jou voor een gratis (coachings)gesprek. Een gesprek tussen jou en mij, het uitdelen van ervaringen, van verhalen, waaruit de praktische tips wel voort vloeien.

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op.

 

{

‘Ik voel me direct vertrouwd met Ellen door haar warmte, gevoelige karakter, rust en laagdrempeligheid. Ze brengt me veel herkenbare situaties en daarmee inzichten. Fijn dat ze haar kennis deelt.”
– Jill – 

Wil je een gratis inspiratie gesprek? Laat het hieronder weten en ik neem contact met je op.

2 + 9 =