Gratis Energy Boost Sessie

Kom bij me langs!

IK WIL JE GRAAG ONTMOETEN!

Ik ben Ellen, een moeder van 37 jaar, met drie jongen kinderen (9-7-3 jaar), samen met een lieve partner. Je kunt je voorstellen dat ik in de bloei van mijn leven sta, een druk sociaal leven heb en werkende ben. Dit in combinatie met de snelle maatschappij waarin we leven e die ontzettend veel van ons vraagt.

De afgelopen jaren heb ik me enorm ontwikkeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, intuitie en spiritualiteit. Dit is niet altijd zo geweest en het is ook niet altijd zo vanzelfsprekend voor me geweest om ook aandacht te besteden aan mezelf, waarbij ook aandacht is voor mijn energiesysteem en mijn spiritualiteit. 

En ik weet hoeveel het voor en met je kan doen als je dat juist wel doet. Om ook aandacht te geven aan dat wat er binnen in jou leeft en hoe het echt met je gaat. Dat je tijd en ruimte voor jezelf vrij maakt. 

Daarom geeft ik iedere maand twee GRATIS energetische sessies weg van 45 minuten. Omdat ik het jou ook gun.

Een energetische sessie waarin jij ontvangt wat jij nodig hebt om jouw energetische systeem weer in balans te krijgen.

Met als doel: uit je hoofd, in je lijf, stimulatie van je intuïtie. Op afstand, of bij mij in de praktijk in Volkel. Je kunt je inschrijven t/m de laatste dag van de maand.

Hierna selecteer ik twee personen die de GRATIS Energy Boost Sessie ontvangen.

Wat mag je ervoor doen? Schrijf je hieronder in via de knop, zodat je een vragenlijst van me ontvangt waarin jij kan aangeven waarom je dat plekje wilt hebben. Check je SPAM, waar daar kan de vragenlijst ook in terecht komen. Liefs Ellen

{

‘Ik voel me direct vertrouwd met Ellen door haar warmte, gevoelige karakter, rust en laagdrempeligheid. Ze brengt me veel herkenbare situaties en daarmee inzichten. Fijn dat ze haar kennis deelt.”
– Jill –