Doe mee met de Check-in Challenge

IEDERE WEEK MET EEN GERICHTE OPDRACHT INCHECKEN BIJ JEZELF

Wat kun je verwachten?

EEN CHALLENGE OM STRUCTUREEL IN TE CHECKEN BIJ JEZELF

Ik wilde zo graag minder serieus zijn, meer lachen en nog meer genieten. Connecten en verbinden met de mensen om mij heen.

DAT was mijn focuspunt voor de CHECK-IN CHALLENGE toen ik hem zelf heb gevolgd in de zomer van 2021. Want, als je lacht en geniet dan gaat het allemaal moeitelozer. Dan is het gemakkelijker om te verbinden en te connecten met jezelf en de ander.

Dit beeld, is het beeld dat ik iedere ochtend en iedere avond tevoorschijn heb gehaald, om mezelf te herinneren aan dat lekkere HELL YES gevoel!

Geen zorgen, geen gepieker, geen angsten.

Maar gewoon mezelf zijn. Verbinden met mezelf en de ander.
Iedere dag ging ik aan het schrijven.

Iedere dag haalde ik naar boven waar ik dankbaar voor ben, waar ik van geniet. Iedere dag haalde ik de aandacht terug naar mezelf.

Mijn boekje stroomt over van mooie genietmomentjes. Ja, voor als je het nog niet weet: ik spaar genietmomentjes!

⚡ Het lachen, het geluk, het genieten. Dat is dichterbij dan je denkt. En het laat je zoveel beter voelen!

Doe mee met de CHECK-IN Challenge, creëer jouw mooiste beeld en haal de aandacht naar jezelf. Iedere week neem ik je stap voor stap mee en heb jij een focuspunt om de aandacht en energie naar jezelf te halen.

Iedere week een kleine opdracht om bij JOUW lekkere gevoel te komen! Om je rustiger, energieker en meer ontspannen te voelen!

Zeg jij HELL YES?

{

 “LEEF – DROOM – GENIET” 
– Ellen – 

DE CHECK-IN CHALLENGE: WAT HOUDT HET IN?

 

Wil jij eindelijk die stap maken om structureler bij jezelf stil te staan en je goed te voelen?

SCHRIJF JE IN VOOR DE CHECK-IN CHALLENGE

Dit gaat je helpen om:

Meer plezier, ontspanning en rust te ervaren

Dagelijks bij jezelf stil te staan

Meer focus te hebben

Jezelf een goed gevoel te geven

Aan de slag te gaan met gedachten die je niet dienen

Structureel aandacht aan jezelf te geven

Tools in te zetten die je helpen richting een rustig, ontspannen en energiek leven

Wat krijg je 7 weken lang?

IN-CHECKEN BIJ JEZELF: MAAK ER EEN GEWOONTE VAN 

✨ De gratis CHECK-IN CHALLENGE gaat je meer rust, energie en ontspanning opleveren. Juist, omdat je iedere week jouw focuspunt hebt. Het kost je geen uren per week, maar wel iedere dag even die paar minuten voor jezelf.

Iedere week een korte video, zodat je daarna met een korte opdracht aan de slag kan gaan. Om alle aandacht energie op jezelf te leggen. Ik geef je een reminder om even in te checken bij jezelf in plaats van de hele wereld om je heen. En ik vertel je iedere week HOE je kunt inchecken bij jezelf. Zeven weken lang.

?

WEEK 1 

Je lekkere gevoel vangen in beeld

Het spreekwoord: ‘één beeld zegt meer dan duizend woorden’, is er niet voor niets. Beelden roepen namelijk gevoelens en emoties op. En wat we willen is die lekkere vibe, die positieve gevoelens, je energiek voelen. De aandacht en energie op onszelf richten. Dus, waarom gaan we ze dan niet vangen in beeld? 

WEEK 2 

Mooie momenten vangen

Deze week gaan we starten met schrijven. Je mag alles gaan opschrijven wat jij gedurende de dag tegen komt wat jou een lekker gevoel geeft! Als jij incheckt bij jouw beeld van vorige week, dan zul je zien dat je ook fijne momenten tegen komt in je dagelijkse leven.

WEEK 3 

Dansen & bewegen

Je gaat je energie verhogen door in beweging te komen. Dat draagt ontzettend bij om in jouw lekkere gevoel te komen.

WEEK 4 

Je gedachten gebruiken

Deze week gaan we onze gedachten gebruiken om bij jouw lekkere gevoel te komen. Gedachten kunnen enorm krachtig zijn, zowel positief als negatief. En je hebt er zelf een enorm aandeel in. Wat zeg ik, het belangrijkste aandeel. Want jij bent degene die gedachten over een bepaalde situatie creëert.

 

 WEEK 5 

Doe een reset

Heel vaak, of misschien eigenlijk altijd, zitten we enorm in ons hoofd op het moment dat we ons niet fijn en lekker voelen. En vaak, blijven we daar in hangen en blijven we ons voeden met dingen die niet goed voor ons zijn. Wat we nodig hebben is een soort van RESET: jezelf even ‘leeg’ maken en met een schone, frisse lei verder gaan.

WEEK 6 

Doe wat energie geeft

Waar het om gaat is dat we keer op keer bij dat LEKKERE GEVOEL uitkomen; bij dat beeld je in de eerste week hebt gecreëerd. We gaan deze week energieboosters sparen, zodat je opgeladen voelt en de kracht voelt om boven op de top te wandelen!

 

WEEK 7 

Situaties reconstrueren

Deze laatste week gaan we aan de slag om jouw niet fijne momenten onder de loep te nemen. Deze gaan we namelijk anders beleven, zodat je ook uit zo’n situatie wel degelijk iets kunt halen!

Jij bent de basis van alles

VANUIT DAAR KUN JE CONNECTEN MET ALLES EN IEDEREEN OM JE HEEN

Als het goed gaat met jou, dan gaat het ook beter met alles en iedereen om je heen. 

Kruip daarom in je lekkere HELL YES gevoel! Doe die dingen die eraan bijdragen dat je een fijne energie uitstraalt naar je omgeving. 

Want, hoe vaak zijn je aandacht en energie versnipperd. Ben je met je aandacht en energie overal. Behalve bij jezelf. Hoe vaak ervaar jij dat je gedachten alle kanten op schieten en zorgt het ervoor dat je eerder minder fijn voelt dan dat je baadt in dat lekkere gevoel?

Hoe vaak pak jij dat moment voor jezelf om in te checken bij jezelf. Om ervoor te zorgen dat je rustig, ontspannen en energiek voelt. 

Vaak nemen we daar geen tijd voor. Maar, neem deze uitdaging aan en maak wel tijd voor jezelf. 

Je zult zien als je deze investering in jezelf doet, het allemaal zoveel gemakkelijker gaat met je kids, op je werk, met je huishouden. 

Omdat jij jezelf keer op keer terug hengelt naar je lekkere gevoel!

Ik gun dat jou. Jijzelf ook?

Waarom sta ik dagelijks bij mezelf stil?

WAAR IK VOORHEEN VOORBIJ GING AAN MIJN GEDACHTEN EN GEVOEL, STA IK ER NU STRUCTUREEL BIJ STIL

Ik heb je al verteld dat mijn FOCUS voor mijn CHECK-IN CHALLENGE was: lachen, lol hebben, genieten, connecten en verbinden. Dat waren de kernwoorden die voort kwamen uit mijn gecreëerde beeld waarin ik mijn lekkere gevoel heb gevangen.

Dat is waar ik aan wilde werken tijdens de CHECK-IN CHALLENGE.

En, gedurende de dag ging ik terug naar dat lekkere gevoel. Beleefde ik het keer op keer opnieuw. Haalde ik woorden, situaties, gevoelens en herinneringen terug. Zat ik dan altijd in dat lekkere gevoel. Nee, verre van dat. Zo lag ik op een ochtend lamlendig en ziekjes op de bank. Maar, de dag had een onwijs mooie wending gekregen. Omdat ik aandacht en tijd aan mezelf besteedde.

Noteren en schrijven is daarbij zo krachtig. Want ga bij jezelf maar eens na wat het meeste van de tijd aan je blijft plakken: juist, datgene je geen fijn gevoel geeft. En wat wil je? Je wil je juist lekker voelen.

Wat ga je dan doen? Op zoek naar die fijne, mooie momenten die er wel zijn geweest en dat vastleggen. En dat, dat is wat je gaat doen tijdens de CHECK-IN CHALLENGE.

Want, ook dat is een manier om jouw eigen fijne bubbel te kruipen en alle aandacht en energie naar jezelf te halen.

Want heb jij dat weleens? Dat je aandacht veel meer en vaker uit gaat wat er niet goed gegaan is op een dag dan datgene je een lekker gevoel gegeven heeft? Dat kun je ombuigen!

Dus ga aan de slag om jezelf terug te hengelen naar dat lekkere gevoel! Ga in-checken bij jezelf en grijp die tools aan om daarmee aan de slag te gaan. Leg daar je FOCUS op.

Liefs, Ellen

 

Wat het mij heeft opgeleverd? Heel veel dingen samen met mijn gezin. Deze momenten vallen me ook steeds meer op. Waar ik er voorheen niet bij stil stond, zie ik ook die kleine momenten dat we wel degelijk samen zijn. Die momenten voelen zo goed!

– deelneemster Check-in Challenge –

Twijfel je nog of heb je een vraag? Laat het hieronder weten!

6 + 11 =

Ben jij er klaar voor?

“De beste dag van je leven is de dag waarop jij besluit dat jouw leven van jou is. En dat jij degene bent die jouw leven vorm geeft.”